Twaróg z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłko obrać ze skórki, pokroić w plasterki. W rondelku rozgrzać masło, włożyć jabłka, posypać cukrem i odrobiną soli, wymieszać. Smażyć 3 minuty. Wystudzić. Dodać do twarożku, wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1176
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Twaróg z jabłkami
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-27

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Twaróg z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.