Twarożek w pomidorach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory przekrawamy na pół i wydrążamy miąższ. Wnętrze oprószamy solą i pieprzem. Twaróg mieszamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku i wypełniamy pomidory. Pomidory posypujemy posiekanym szczypiorkiem, a następnie układamy na liściach sałaty.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 914
Data dodania: 2010-10-18

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Twarożek w pomidorach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.