Camember w cieście

Ocena przepisu

Składniki

  • camembert 2 szt
  • olej 1/2 butelki

ciasto

Sposób przyrządzenia

Ze wszystkich składników przygotować ciasto. Camemberty przekroić na pół, obtoczyć w cieście i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1177
Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Camember w cieście

2010-02-25 20:37:14

dobre.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.