Biszkopt z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka wymieszać z cukrem. Dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać. Wsypać cynamon. Jabłka obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Wrzucić do masy i wymieszać. Prodiż wysmarować tłuszczem i przelać ciasto. Piec 35 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu i ostudzeniu posypać cukrem pudrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 379
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Biszkopt z jabłkami
danusia29#

Dodane przez:

danusia29

2011-11-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.