Pyszne pieczarki z jajkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy - kapelusze w plasterki, a nóżki w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy w piórka. Na patelni rozgrzewamy olej. Wsypujemy cebule, lekko solimy, a po około 2 minutach dorzucamy pieczarki. Smażymy często mieszając. Do miski wbijamy jajka, przyprawiamy pieprzem i lekko mieszamy. Wlewamy masę jajeczna na pieczarki. Koperek myjemy, osuszamy i siekamy. Połowę koperku wsypujemy na patelnie i mieszamy do ścięcia jajek. Pozostałe częścia posypujemy danie na talerzach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 823
!ingrid

!ingrid

Data dodania: 2011-09-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pyszne pieczarki z jajkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.