Roladki z kapustą włoską

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Liście kapusty obgotować w lekko osolonej wodzie.Parówkę obrać z osłonek. Do mięsa dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, cebulę drobniutko posiekaną , jajka . Wyrobić mięso . Doprawić do smaku.Na desce do krojenia formować z mięsa prostokąty na szerokość długości parówki .Ułożyć liść kapusty , parówkę i zwinąć w rulon. Obtoczyć w bułce tartej , smażyć z wszystkich stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 711
Data dodania: 2010-11-15

Zdjęcia

Roladki z kapustą włoską
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z kapustą włoską

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.